Particulier

Zakelijke telefoon reparatie

Snel weer op weg.

Voor een particulier is het al vervelend als je smartphone kapot gaat, maar voor zakelijke telefoons is het nog vervelender. Het is van groot belang dat je bereikbaar bent, dat je zelf kunt bellen, kunt internetten en zakelijke apps kunt gebruiken. Bij een defect is het dan ook belangrijk dat de reparatie snel plaatsvindt. Gelukkig kan je bij GSM Team in Enschede terecht voor snelle zakelijke telefoon reparaties. Wij repareren deskundig jouw toestel voor een scherpe prijs.

Zakelijke telefoon reparaties voor bedrijven

GSM Team koopt, verkoopt en repareert telefoons van consumenten. Wij zijn echter ook een full-service dienstverlener voor de zakelijke markt, op het gebied van zakelijke mobiele telefonie. Niet alleen kan je bij ons terecht voor nieuwe zakelijke telefoons, wij repareren deze ook wanneer ze defect zijn. Bedrijven stellen andere eisen dan consumenten, en hier is GSM Team perfect op ingespeeld. Een snelle, vakkundige reparatie is verzekerd. Wij repareren zowel iPhones als Android telefoons, en ook met Blackberry’s kunnen wij overweg. Binnen de kortste keren kan je weer volop gebruikmaken van je telefoon.

Een leentoestel tijdens de reparatie

GSM Team biedt als voordeel dat veel zakelijke telefoon reparaties direct uitgevoerd kunnen worden. Het hangt een beetje af van het type defect, maar vaak zijn de reparaties klaar terwijl je wacht. Veel onderdelen hebben wij gewoon op voorraad en vaak kunnen wij de reparatie direct uitvoeren.

Het kan voorkomen dat we een onderdeel moeten bestellen, of dat een reparatie wat langer duurt. Wij begrijpen echter dat zakelijke gebruikers niet lang zonder hun zakelijke telefoon kunnen. Daarom krijg je bij langer durende reparaties altijd een leentoestel van vergelijkbare kwaliteit aangeboden. Je kunt je eigen simkaart in dit toestel stoppen en het is ook geen probleem als je zakelijke apps downloadt naar dit leentoestel. Lang hoef je dit toestel echter niet te gebruiken, want GSM Team voert zakelijke telefoon reparaties altijd snel uit. Valt de telefoon niet meer te repareren, dan voorzien wij je desgewenst snel van een nieuwe zakelijke telefoon.

Wij halen de kapotte telefoon op

Wat je ook niet kunt gebruiken als je het druk hebt, is om je kapotte telefoon bij ons in Enschede langs te moeten brengen. Zit je toevallig in de buurt, dan kan je dit doen, maar het is niet noodzakelijk. Wij halen kapotte zakelijke telefoons namelijk gerust bij jou op je bedrijf op, of bij je medewerker thuis, als deze in de regio woont. Je wordt dan direct van een leentoestel voorzien, mocht dit nodig zijn. Ook het terugbrengen van de telefoon behoort tot onze dienstverlening. We hanteren korte lijnen, waardoor je niet lang hoeft te wachten zoals bij een afdeling klantenservice. Onze dienstverlening is erop gericht om jou zo snel mogelijk weer aan een werkende telefoon te helpen.

Review van

“Veel van onze TUI Fly piloten, stewardessen en overige TUI collega’s gebruiken iPads en smartphones voor de dagelijkse uitvoering van hun werkzaamheden. Helaas komt het voor dat er schade en/of storingen optreden aan deze apparatuur. Voor ons het belangrijk om deze apparatuur snel en accuraat te repareren. We waren daarom op zoek naar een betrouwbare partner die voor TUI reparaties zou kunnen uitvoeren aan iPads en smartphones. Belangrijke uitgangspunten hierbij waren een scherpe prijs, haal- en breng service en een hoge kwaliteit. De optimale combinatie van deze drie uitgangspunten hebben we gevonden bij GSM Team Enschede. Inmiddels werken we een paar maanden succesvol samen en zijn diverse reparaties uitgevoerd. Reparaties worden vakkundig uitgevoerd en conform afspraak. Naast de reparaties zijn ook zaken als facturatie en een portal om reparaties en storingen te melden goed geregeld.”

Anton ter Elst, system Engineer ICT Telecom TUI Benelux &

Eric Markerink, manager Service Desk ICT TUI Benelux

Chat openen
1
Kunnen wij ergens mee helpen?
Whatsapp ons!
Kunnen wij ergens mee helpen?