Tweedehands telefoons

Is je smartphone aan vervanging toe of wil je voor het eerst een smartphone gaan gebruiken? Bij GSM Team in Enschede kan je hiervoor terecht. Het kan hier gaan om een nieuwe smartphone, waarvan wij alle gangbare merken en types verkopen. Meestal zijn deze telefoons uit voorraad leverbaar. Wil je echter geld besparen en hoef je niet het nieuwste van het nieuwste, kies dan voor een tweedehands telefoon. Ook hiermee kan GSM Team je helpen. Wij kopen en verkopen gebruikte telefoons. Wij hanteren een ruime voorraad, waardoor de kans groot is dat wij ook een geschikte telefoon voor jou hebben.

Dit betekent ook dat als je je oude telefoon niet meer wilt gebruiken en je wilt er nog geld voor ontvangen, je deze ons kunt verkopen. Of je ruilt hem gewoon in voor een van onze gebruikte telefoons of een splinternieuwe telefoon. Een oud toestel inleveren betekent dat je minder betaalt voor het nieuwe toestel.

Koop een tweedehands telefoon

Een gebruikte telefoon is bij GSM Team een stuk voordeliger dan een nieuwe. Wij testen deze telefoons goed voordat wij ze in de verkoop doen. Enkele lichte gebruikssporen kunnen aanwezig zijn, maar geen enkel onderdeel van de tweedehands telefoon is kapot. Wij repareren namelijk elk defect aan de telefoons die wij opkopen, voor dat wij de telefoon in de verkoop doen. Je kunt vervolgens zelf het uiterlijk van de telefoon beoordelen voor je hem koopt. De een wil een telefoon die er 100% als nieuw uitziet, de ander maakt enkele krasjes niet zoveel uit.

Wat merken betreft is GSM Team zeer veelzijdig. Uiteraard zijn Samsung telefoons en iPhones aanwezig, maar daar beperken wij ons niet toe. Gebruik je liever een Sony of HTC telefoon, of kies je voor de gunstige prijskwaliteitverhouding van Huawei of OnePlus, dan is de kans groot dat je bij ons kunt slagen. Als je er weinig verstand van hebt voorzien wij je van deskundig advies, zodat je uitkomt bij de smartphone die bij je past.

Onze prijzen zijn reëel te noemen. Dit houdt in dat je voor een gebruikte telefoon een stuk minder betaalt dan voor een nieuwe. Daarnaast hebben de specificaties en de leeftijd van de telefoon ook invloed op de prijs. Een oud model kost minder dan een telefoon van de nieuwste generatie, en een budgetmodel kost minder dan een topmodel.

Verkoop jouw gebruikte smartphone

De tweedehands telefoons die wij verkopen zijn ingekocht van onze klanten. Dit betekent dat jij je oude gebruikte telefoon aan ons kunt verkopen. Wij geven je dan een eerlijke prijs. Deze prijs is gebaseerd op het type telefoon, de leeftijd en de staat waarin de telefoon verkeert. Het spreekt voor zich dat je voor de nieuwste iPhone meer geld ontvangt dan voor een oud budgetmodel.

Je wilt natuurlijk niet zonder smartphone zitten, dus misschien wil je direct een nieuwe telefoon mee naar huis nemen. Je kunt een gebruikte of nieuwe smartphone kopen. In beide gevallen krijg je evenveel geld terug voor je oude telefoon. Of je dus een tweedehands telefoon kiest of je gaat voor een nieuw model, de keus is aan jou. Als je dat wilt leveren wij ook nog een sim-only abonnement bij de telefoon die je uitkiest. Uiteraard kun je ook een gewoon abonnement afsluiten, waarbij je een nieuw toestel krijgt.

Zoek je dus een gebruikte of ongebruikte smartphone en/of wil je je oude telefoon verkopen? Kom gerust langs bij GSM Team in onze winkel in Enschede, dan bespreken we de mogelijkheden!

Jouw voordeel bij GSM Team

Bekijk hier jouw voordelen bij GSM Team

Beste deals

De beste telefoon deals vind je bij GSM Team.

Nieuwste smartphones

Koop bij ons de nieuwste smartphones direct uit voorraad.

Alle providers

Wij werken samen met alle telecomproviders, zodat jij genoeg keuze hebt.

Nieuw of verlengen

Je kunt een nieuw abonnement afsluiten, of een lopend abonnement verlengen.

2de hands telefoons

Verkoop je gebruikte toestel of koop er één met garantie.

Eigen reparatie dienst

Jouw smartphone wordt direct door ons gerepareerd. Ook zonder afspraak.**

Super service.

Persoon A
Enschede

Word hier altijd vriendelijk geholpen.

Persoon B
Oldenzaal
Wij repareren uw telefoon terwijl u wacht!
Openingstijden

Tijdelijk

ivm COVID-19

Maandag

10:00 - 18:00 uur

Dinsdag

10:00 - 18:00 uur

Woensdag

10:00 - 18:00 uur

Donderdag

10:00 - 18:00 uur

Vrijdag

10:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

Gesloten

Floresstraat 16a