Particulier

Over GSM Team

Leer ons kennen!

Leer ons kennen!

Met meer dan tien jaar ervaring in de telecombranche besloten Richard en Barry hun eigen onderneming op te richten. Sinds juli 2013 kan iedereen die op zoek is naar smartphones, abonnementen en reparaties tegen scherpe prijzen bij het GSM Team terecht. Zo bent u bij GSM Team niet alleen voor de aanschaf van een nieuw toestel met een abonnement aan het juiste adres. Ook voor losse toestellen kunt u bij ons aankloppen.

Maak kennis met ons!

Sinds 2001 de vaste gezichten, op hetzelfde adres, van GSM Team in Enschede. Barry en Richard, die van passie hun beroep gemaakt hebben en hier samen met collega ‘s 6 dagen per week klaar staan voor al uw Smartphone en Tablet wensen en benodigdheden. Door de jaren heen een begrip in Enschede en omstreken geworden, voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Bij GSM Team kun je terecht voor een nieuwe of (jong) gebruikte Smartphone of Tablet van alle grote merken, zijn ze officieel verkooppunt van KPN – ODIDO – Vodafone – BEN – Hollandsnieuwe, zonder afspraak het adres voor reparaties aan uw Smartphone of Tablet en een ruim assortiment aan accessoires. Ook voor service en advies ben je hier aan het juiste adres.

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kunt u ons vinden aan de Floresstraat 16A. Onze winkel bevindt zich op loopafstand van de binnenstad van Enschede.

Chat openen
1
Kunnen wij ergens mee helpen?
Whatsapp ons!
Kunnen wij ergens mee helpen?