iPhone reparatie Enschede

Een iPhone reparatie in Enschede is niet alleen mogelijk, het kan ook zeer snel. Aan een gebrek aan aanbieders als het gaat om telecom mogen we niet spreken. Maar als er de mogelijkheid is om alles als het gaat om uw mobiel op een plek te regelen dan is dat meer dan handig.
U kunt bij ons terecht voor verschillende iPhone reparaties. Voorbeelden van iPhone reparaties zijn:

  • Scherm reparaties
  • Front camera reparaties
  • Back camera reparaties
  • Batterij vervangen

Bij GSM Team ontdekt u een full service telefoonwinkel. U kunt bij ons terecht voor het afsluiten of overzetten van uw abonnement. Ook bieden wij u een breed aanbod aan nieuwe telefoons, maar ook refurbished. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om een iPhone reparatie. Wij begrijpen dat u niet wilt wachten om weer gebruik te maken van uw telefoon. Daarom mag u van ons onder andere de volgende voordelen verwachten:

  • U wordt geholpen terwijl u wacht
  • Wij geven u persoonlijk advies
  • Diverse soorten reparaties voeren wij voor u uit

Bij GSM Team zorgen we ervoor dat u mobiel bent en blijft. Of het nu gaat om een iPhone reparatie of een ander merk u bent altijd welkom in onze winkel in Enschede.

Een snelle en vakkundige iPhone reparatie nabij het centrum van Enschede

We weten allemaal dat het design van een iPhone tijdloos is. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat veel mensen dit toestel voor een langere tijd gebruiken. Een bijkomend nadeel is dan wel dat de fabrieksgarantie na verloop van tijd komt te vervallen. Natuurlijk is de keuze voor een nieuwe telefoon altijd een optie. Maar waarom zou u deze kosten maken als u voor een fractie van de prijs uw huidige telefoon weer als nieuw kan laten maken. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan als het gaat om uw iPhone reparatie. Een van de meest voorkomende problemen is een kapot scherm. Een iPhone scherm reparatie verrichten wij snel in onze winkel in Enschede voor u. Dit is slechts een voorbeeld, want kunnen zeer veel verschillende vormen van reparaties voor u uitvoeren.

Telefoon reparatie in Enschede terwijl u wacht

Zoals gezegd een iPhone reparatie doet u gewoon in Enschede terwijl u erop wacht. In onze winkel staan we voor u klaar om u zo snel mogelijk weer te voorzien van een perfecte telefoon. Alle vaak voorkomende reparaties voeren we snel voor u uit. Daarbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen en onderdelen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw mobiel weer zo goed als nieuw zal zijn, waardoor u er nog vele jaren plezier van zult hebben. Als het gaat om een iPhone repair in Enschede en regio Twente dan zijn wij het adres voor u.

Wij staan voor een duidelijke en heldere manier van communicatie. Op de website kunt u in een oogopslag zien welke prijzen wij rekenen voor de verschillende reparaties. U weet dus precies waar u aan toe bent. Is er sprake van schade waarvan de reparatie niet wordt aangegeven op de website? Neem dan contact met ons op. Vaak kunnen we u alsnog helpen.

Als het gaat om een iPhone reparatie dan zijn wij voor mensen in Enschede en omstreken goed bereikbaar. Vlakbij het centrum kunt u ons makkelijk bezoeken met de auto of het openbaar vervoer.

Alles als het om telefoons gaat

Aangezien de iPhone zeer populair is, is een reparatie daarvan een vaak verzochte dienst. Maar ook voor vrijwel alle andere merken bent u bij ons aan het juiste adres. Denkt u bijvoorbeeld aan:

Is uw telefoon te zwaar beschadigd voor een reparatie of wilt u simpelweg een nieuw toestel, ook dan staan we voor u klaar. Wij kunnen samen met u kijken naar het juiste abonnement voor uw situatie. Ook verkopen wij losse toestellen. Gloednieuw of refurbished. Wij geven u alle keuze. Daar komt bij dat wij over een grote voorraad beschikken. U hoeft dus niet te wachten op uw nieuwe telefoon of een reparatie daarvan.

GSM Team is het juiste adres voor uw iPhone.  Kom gauw langs!

Wij repareren uw telefoon terwijl u wacht!
Openingstijden

Maandag

10:00 - 18:00 uur

Dinsdag

10:00 - 18:00 uur

Woensdag

10:00 - 18:00 uur

Donderdag

10:00 - 20:00 uur

Vrijdag

10:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

Gesloten

Floresstraat 16a