Particulier

Webshop

Wij hebben het !

Bekijk hier onze laatste aanbiedingen

Onze gradaties uitgelegd

Klik hieronder op een gradatie, voor meer uitleg!

Volledig nieuw product zoals geleverd door de fabrikant in verzegelde verpakking inclusief officiële fabrikant garantie.

Volledig nieuw product zoals geleverd door de fabrikant alleen de verpakking is geopend. De smartphone of tablet is niet geactiveerd noch gebruikt en wordt geleverd met garantie vanaf activatie moment.

Niet van nieuw te onderscheiden smartphone of tablet geleverd in originele verpakking. De smartphone of tablet is aan geweest maar nooit langer dan 14 dagen gebruikt en wordt geleverd met garantie.
Niet van nieuw te onderscheiden smartphone of iPad geleverd in originele Apple CPO verpakking. De iPhone of iPad is niet geactiveerd noch gebruikt geweest. Accu percentage is hierdoor 100% en nog nooit opgeladen geweest. De staat van het apparaat is volledig krasvrij. Wordt geleverd met Apple garantie.
 
Niet van nieuw te onderscheiden originele iPhone of iPad geleverd in Apple Pre-Owned verpakking. 
Pre-Owned zijn volledig originele maar kort gebruikte Apple apparaten. Deze bevatten geen vervangende of imitatie-onderdelen zoals bij Refurbished wel vaak het geval. Ook hebben deze geen verleden van defecten of problemen die opgelost zijn. Hierdoor ervaar je dezelfde kwaliteit van de iPhone of iPad als bij een nieuw apparaat, maar voor een aanzienlijk lagere prijs.
De iPhone of iPad is cosmetisch en technisch gecontroleerd door Apple en zo goed als nieuw bestempeld. Wordt geleverd met garantie, zie advertentie.

Kom jij ook een kijkje nemen in onze winkel?

Wij van GSMTeam helpen je graag met het uitzoeken van dé perfecte aanbieding voor jou. Kom langs in onze winkel in Enschede, en ervaar onze full service telecom.

Chat openen
1
Kunnen wij ergens mee helpen?
Whatsapp ons!
Kunnen wij ergens mee helpen?