Particulier

Abonnementen

Welke past bij jou?

Over onze abonnementen

Ook voor je ODIDO – KPN – Vodafone – BEN – Hollands Nieuwe – Lebara – abonnement ben je bij GSM Team in Enschede al sinds 2001 aan het juiste adres. Een abonnement met nieuwe Smartphone, of juist een goedkope SIM Only omdat uw huidige Smartphone nog goed is? Wij bieden een onafhankelijk advies, op basis van uw wensen. Wij zijn provider onafhankelijk en kunnen u daarom aanbiedingen maken van verschillende providers, om zo het best passende en meest voordelige abonnement te vinden. Kiest u voor een nieuwe Smartphone, dan leveren wij deze direct uit voorraad dus geen wachttijden op uw nieuwe Smartphone. Overstap Angst? Wanneer gewenst helpen wij u volledig, kosteloos, bij het overzetten van uw gegevens vanuit de oude naar uw nieuwe Smartphone. Ook wanneer u wisselt van provider, verzorgen wij het nummerbehoud en controleren dit tot uw nummer overgezet is.

Doe de abonnement check!

Van abonnement tot aan uw Smartphone, wij helpen u volledig op weg. Stapt u over van provider? Dan zorgen wij ervoor dat u uw nummer kunt behouden. Wanneer u een nieuwe Smartphone aanschaft maken wij hem volledig gebruiksklaar en zetten wij al uw bestanden over, wel zo makkelijk! Heeft u na enkele dagen of weken nog vragen of komt u ergens niet uit, loop gezellig even binnen.

Wij helpen u dan graag snel weer op weg!

Wij zijn er voor jou

Wij zijn er voor de klant om de jungle van telecom inzichtelijk en begrijpelijk te maken. Vertrouwen is ons sleutelwoord. WIj kunnen onze klanten in de ogen aankijken. Zo komen we samen met jou tot een passende abonnement keuze. Wij vinden het onlogisch dat er nog steeds mensen vastzitten aan een mobiel abonnement dat niet bij ze past en waar ze vervolgens nog een aantal jaren mee moeten doen. Wij willen dat je in plaats van met een nieuw abonnement in de hand, hand-in-hand met GSM Team de deur uitloopt.

Wij zorgen ervoor dat jij zelf kiest, nadat alle opties met jou zijn besproken. Je houdt zelf de regie en wij zijn er ter ondersteuning. Ook na de aanschaf zijn wij er voor jou; zit je normaal gesproken drie dagen met een vraag in je hoofd of kom je ergens niet uit? Bang dat bij het overstappen naar je nieuwe telefoon jij je foto’s, contactpersonen en applicaties kwijt bent?

En zo gaat dat, full service telecom.

Chat openen
1
Kunnen wij ergens mee helpen?
Whatsapp ons!
Kunnen wij ergens mee helpen?