Particulier

Zakelijke abonnementen

Goed geregeld

Over zakelijke abonnementen

Binnen bedrijven is de smartphone niet meer weg te denken. Maar op het gebied van abonnementen worden andere eisen gesteld aan een zakelijk abonnement dan aan een gewoon particulier telefoonabonnement. Vaak is er behoefte aan een zakelijk abonnement dat voor het hele bedrijf geldt. Nieuwe telefoonnummers moeten dan gemakkelijk kunnen worden aangevraagd.

GSM Team is een deskundige dienstverlener op het gebied van zakelijke mobiele telefonie. Wij zijn in staat de oplossing te leveren die het best bij jullie bedrijf past. Wij inventariseren de behoeften van jouw onderneming en zijn je van dienst met deskundig en passend advies. Je ontvangt een oplossing die perfect aansluit bij waar in jouw bedrijf behoefte aan is.

Zakelijk abonnement dat past bij jullie bedrijf

Voor bedrijven is het meestal minder handig om voor elke medewerker een abonnement af te sluiten dat eigenlijk bedoeld is voor particulieren. In plaats daarvan is er meer behoefte aan een zakelijk abonnement dat geldt voor het hele bedrijf. Maar dan nog geldt dat het ene abonnement het andere niet is. Zaken als belminuten, MB’s voor het internetten en bij welke provider het abonnement wordt afgesloten zijn van belang. GSM Team is hierbij je deskundige adviseur. Samen komen we tot een oplossing die perfect op maat is toegesneden voor jouw onderneming. Bij ons ben je in geen enkele zin beperkt, vrijwel alles is mogelijk.

 

Alle abonnementen mogelijk

Telefoonabonnementen verschillen onderling sterk, en dat is voor zakelijke abonnementen niet anders. Zoek je onbeperkte belminuten en misschien zelfs onbeperkte data? Is 4G een vereiste? Welke provider heeft het beste bereik op jullie locatie en op de locaties van jullie klanten? Er zijn veel variabelen om uit te kiezen. Gelukkig staat GSM Team je bij met passend advies, toegesneden op de behoeften van jouw bedrijf. Samen komen we zeker tot een abonnementsvorm die het best aansluit op wat je medewerkers nodig hebben om hun werk goed uit te kunnen voeren.

Eenvoudig nieuwe abonnementen af te sluiten

Personeel komt en gaat. Neem je een nieuwe medewerker in dienst, dan dient deze snel te beschikken over een telefoon met zakelijk abonnement. Bij GSM Team kan je snel een nieuw abonnement afsluiten voor deze telefoon, met dezelfde eigenschappen als de abonnementen van je overige medewerkers. Hier zitten geen weken wachttijd aan verbonden, je medewerker kan snel bellen en internetten met zijn of haar bedrijfstelefoon. Ook de telefoons zelf kunnen wij gemakkelijk op korte termijn leveren, als daar behoefte aan is.

Onze full-service dienstverlening

Een telefoonabonnement heeft vaak een wat langere looptijd. Het voor een langere tijd vastzitten aan een abonnement dat niet goed bevalt is niet gewenst. Daarom is gedegen advies ook van belang. Hiervoor stap je niet naar een willekeurige telefoonwinkel, maar naar een echte specialist. GSM Team is een full-service dienstverlener op het gebied van zakelijke mobiele telefonie. Niet alleen staan wij je bij met advies, wij leveren ook de zakelijke abonnementen en eventueel de telefoons die daarbij horen. Daarnaast kan je elke telefoon die defect is snel door ons laten repareren. Binnen de kortste keren heeft je medewerker weer een goed werkende telefoon. Hiervoor hoef je niet eens bij ons langs te komen, wij halen de kapotte telefoon op en brengen hem gerepareerd weer terug.

Kom dankzij GSM Team uit bij het ideale zakelijke abonnement voor jouw bedrijf. We zien je graag in onze winkel in Enschede om de mogelijkheden te bespreken!

Review van

“Senro heeft haar totale zorg voor de abonnementen en communicatiemiddelen bij GSM Team neergelegd. Wat Senro heel belangrijk vindt, is dat ze de juiste abonnementen hebben die over de hele wereld het meest gunstige tarief kennen. Maar ook de service gerichtheid met de korte wachttijden. Hieraan voldoet het GSM Team zeer goed, waar we heel blij mee zijn.”

Robert Ter Haar van Senro

Chat openen
1
Kunnen wij ergens mee helpen?
Whatsapp ons!
Kunnen wij ergens mee helpen?