Particulier

Full service

Zaosl het hoort.

Voor zakelijke telefonie kies je een aanbieder die een full-service dienstverlening biedt. Voor alles omtrent je zakelijke telefoons kan je dan bij dit bedrijf terecht. Het alternatief is dat je de abonnementen bij het ene bedrijf afsluit – waarbij het maar de vraag is of je goed wordt geadviseerd – de telefoons bij een ander bedrijf koopt en ze weer laat repareren door een derde bedrijf. Dit kan voor veel rompslomp zorgen.

GSM Team, gevestigd in Enschede, is een full-service dienstverlener op het gebied van zakelijke mobiele telefonie. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen die perfect aansluiten op het bedrijf in kwestie. Wij leveren abonnementen die passen bij de behoeften van je onderneming. Wij inventariseren deze behoeften en geven je deskundig advies. Ook leveren wij de telefoons die je medewerkers nodig hebben. En is een van de telefoons defect, dan halen wij hem op bij je bedrijf, repareren wij hem spoedig en brengen wij hem weer terug. Een leentoestel voor in de tussentijd is daarbij geen enkel probleem.

Full-service dienstverlening

Wat verstaat GSM Team onder een full-service dienstverlening? Het betekent dat wij alles bieden wat je nodig hebt op het gebied van zakelijke mobiele telefonie. Dit begint met een gedegen advies, waarvoor wij je graag in onze winkel in Enschede uitnodigen. Aan welk abonnement is behoefte binnen je bedrijf? Hebben je medewerkers onbeperkte belminuten en data nodig, of kan er gerust een limiet gesteld worden? Welke provider geeft het beste bereik bij jou op locatie, en is 4G een vereiste voor je medewerkers? In overleg komen we tot een ideale oplossing.

Ook de telefoons kunnen door GSM Team geleverd worden. Voor welke telefoon je kiest is afhankelijk van het budget en je behoeften. Ook daar laten we je niet in de kou staan maar helpen we je om een overwogen keuze te maken. De nieuwste, hypermoderne smartphones behoren tot de mogelijkheden. Kunnen je medewerkers volstaan met een minder geavanceerd toestel, dan vertellen wij je dat eerlijk. Neem je een nieuwe medewerker in dienst? Wij voorzien hem of haar snel van hetzelfde abonnement als je andere medewerkers hebben, en de juiste telefoon is ook direct beschikbaar.

Snelle reparatie met leentoestel

Mobiel bereikbaar zijn en zelf kunnen bellen en internetten is essentieel voor je medewerkers. Geen gebruik kunnen maken van een smartphone is nadelig voor de productiviteit. Is de telefoon van een van je medewerkers kapot? GSM Team komt hem ophalen op jouw bedrijf en wij repareren hem zo snel mogelijk. Is de reparatie voltooid, dan kunnen wij de telefoon desgewenst weer terugbrengen naar je bedrijf. In de tussentijd kan je medewerker een leentoestel ontvangen, zodat hij of zij altijd bereikbaar blijft. De productiviteit hoeft dankzij GSM Team niet lang stil te blijven liggen.

GSM Team biedt een veelzijdige full-service dienstverlening aan grote en kleine bedrijven in de regio Twente. Wil jij daar ook van profiteren? We zien je graag in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken!

Chat openen
1
Kunnen wij ergens mee helpen?
Whatsapp ons!
Kunnen wij ergens mee helpen?