Bij GSM Team koopt u de mooiste smartphones

Apple, Samsung, HTC, Nokia en Sony. Wie een smartphone zoekt, is bij GSM Team aan het juiste adres. Wij verkopen toestellen van deze zeer populaire merken. Via het bovenstaande menu kunt u per merk kiezen voor meer informatie over de telefoons. Het valt niet mee de juiste smartphone te vinden. Er komen immers steeds nieuwe telefoons van allerlei soorten en maten op de markt. Bij GSM Team hebben we de populairste toestellen op een rij gezet. Zo staan de smartphones van Samsung bekend om de uitstekende schermtechnologie, terwijl Apple hoog wordt gewaardeerd voor het gebruiksvriendelijke besturingssysteem. De smartphones van Nokia zijn juist weer goed aan te raden voor zakelijk gebruik omdat alle opgeslagen gegevens versleuteld kunnen worden.

Een smartphone kopen

De keus om een smartphone te kopen is niet zomaar gemaakt. U koopt namelijk meer dan alleen een telefoon. Door de vele mogelijkheden die deze toestellen bieden is het belangrijk het onderscheid te kennen tussen de besturingssystemen van de telefoons. De belangrijkste besturingssystemen Android (Samsung, Sony en HTC), iOs (iPhone) en Windows Phone (Nokia) bepalen namelijk hoe u uw smartphone gebruikt. Als gebruiker herkent u een besturingssysteem vooral aan de vormgeving. Zo bepaalt die dat waar u op moet klikken voor het bellen van een contact of het maken van een foto. De werking gaat echter veel verder dan dat.

Besturingssystemen

De kracht van Android zit in de personalisatie. Deze smartphones kunnen namelijk op verregaande wijze gepersonaliseerd worden. Het sterkste punt van iOs is de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. iOs werkt namelijk met een aantal icoontjes die op het beginscherm zichtbaar zijn. Deze icoontjes verwijzen allemaal naar een bepaalde applicatie of naar een basisfunctionaliteit als bellen of smsen. Bovendien kunt u na de aankoop koppelingen maken naar websites en deze toevoegen aan het beginscherm. Het Windows Phone besturingssysteem is wezenlijk anders en tegelijkertijd ook erg gebruiksvriendelijk. De telefoon is bovendien beveiligd tegen kraken. Wanneer u graag meer advies wilt voordat u uw smartphone koopt, kunt u gerust bij ons langskomen in de winkel. De smartphones worden vanuit voorraad verkocht. Onze toestellen zijn allemaal simlock-vrij tenzij anders vermeld. Wanneer u een smartphone met abonnement wilt kopen, klik dan hier.