GSM Team: voor vakkundige reparatie van alle Huawei modellen

Let op!
GSM TEAM maakt bij reparatie aan uw Huawei uitsluitend gebruik van originele Huawei onderdelen. Hierdoor komt uw Hauwei terug in originele staat, en zult u geen verschil merken in werking van uw toestel.

Bij schade aan uw Hauwei kunt u bij GSM Team in Enschede terecht voor reparatie. Of het nu gaat om een kapot scherm of backcover, een defecte luidspreker, camera of waterschade, wij repareren de schade op een vakkundige manier.De Hauwei heeft een lijst indrukwekkende specificaties. Zo is bij de nieuwste versies van de telefoon de grootte van het scherm steeds belangrijker geworden. Ook is de camera verbetert. De meest voorkomende reparaties omvatten problemen met het scherm, camera en/of luidsprekerfunctie. Op het internet zijn veel reparatie instructies en handleidingen voor de Hauwei te vinden. Wij raden u echter aan om pas zelf reparaties uit te voeren wanneer u de nodige ervaring hebt. De Hauwei kan namelijk onherstelbare schade oplopen wanneer een reparatie niet goed wordt uitgevoerd.

Reparatie

Is het glas of de LCD van de Hauwei beschadigd of reageert de Hauwei niet meer goed op een aanraking of is het display defect? Hoogstwaarschijnlijk is de touchscreen functie of het LCD scherm defect. Problemen op de Hauwei met volumetoetsen, mute-knop of hoofdtelefoonaansluiting wijzen er meestal op dat de flexkabel defect is. Wanneer de homeknop van de Hauwei niet meer goed werkt, nauwelijks of slecht reageert, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk schade opgelopen aan de verbindingskabel van de knop. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige service tegen scherpe prijzen, bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw reparaties. Of u nu weet welke reparatie uw Hauwei nodig heeft, of niet heeft ontdekt welk onderdeel defect is, wij voeren de reparatie voor u uit. U hoeft uw Hauwei overigens niet lang te missen. Wij voeren een reparatie namelijk veelal uit terwijl u wacht. Na elke reparatie geven wij bovendien een garantie van drie maanden op de vervangen onderdelen.