GSM Team: voor vakkundige reparatie van alle HTC modellen

Let op!
GSM TEAM maakt bij reparatie aan uw HTC uitsluitend gebruik van originele HTC onderdelen. Hierdoor komt uw HTC terug in originele staat, en zult u geen verschil merken in werking van uw toestel.

Bij schade aan uw HTC kunt u bij GSM Team in Enschede terecht voor reparatie. Of het nu gaat om een kapot scherm of backcover, een defecte luidspreker, camera of waterschade, wij repareren de schade op een vakkundige manier.De HTC heeft een lijst indrukwekkende specificaties. Zo is bij de nieuwste versies van de telefoon de grootte van het scherm steeds belangrijker geworden. Bovendien is de camera verbeterd. De meest voorkomende schade aan de smartphone zit helaas in kapotte schermen, maar ook in een defecte camera, – en luidsprekerfunctie. Op het internet zijn veel reparatie instructies en handleidingen voor de HTC te vinden. Wij raden u echter aan om pas zelf reparaties uit te voeren wanneer u de nodige ervaring hebt. De HTC kan namelijk onherstelbare schade oplopen wanneer een reparatie niet goed wordt uitgevoerd.

Reparatie

Is het glas of de LCD van de HTC beschadigd of reageert de HTC niet meer goed op een aanraking of is het display defect? Hoogstwaarschijnlijk is de touchscreen functie of het LCD scherm defect. Problemen op de HTC met volumetoetsen, mute-knop of hoofdtelefoonaansluiting wijzen er meestal op dat de flexkabel defect is. Wanneer de homeknop van de HTC niet meer goed werkt, nauwelijks of slecht reageert, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk schade opgelopen aan de verbindingskabel van de knop. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige service tegen scherpe prijzen, bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw reparaties. Of u nu weet welke reparatie uw HTC nodig heeft, of niet heeft ontdekt welk onderdeel defect is, wij voeren de reparatie voor u uit. U hoeft uw HTC overigens niet lang te missen. Wij voeren een reparatie namelijk veelal uit terwijl u wacht. Na elke reparatie geven wij bovendien een garantie van drie maanden op de vervangen onderdelen.