Nieuwe telefoons

Een mobiele telefoon heeft niet het eeuwige leven. Hij kan kapot gaan, of hij is op een gegeven moment niet meer snel genoeg om de apps te draaien die je wilt. Zoek je een nieuwe telefoon en wil je op dat gebied volop keuze hebben? Bij GSM Team in Enschede zijn nieuwe telefoons uit voorraad leverbaar. Eventueel kan je aan ons je oude smartphone verkopen, waardoor je minder geld kwijt bent aan je nieuwe telefoon. Je kunt tevens een goedkoop sim only abonnement bij ons afsluiten, zodat je direct kunt bellen en internetten.

De nieuwste smartphones

Zoals gezegd hanteert GSM Team een ruime voorraad. Dit betekent dat je in de regel niet hoeft te wachten tot wij je gewenste mobiele telefoon hebben besteld. Zoek je bijvoorbeeld de nieuwste iPhone of Samsung Galaxy smartphone? Als je bij ons langskomt loop je zo de winkel weer uit met deze telefoon. Maar wij verkopen ook alle andere gangbare merken, zoals Sony, HTC en LG. Het betreft hier zowel de topmodellen als de voordeliger modellen, dus voor elk budget is een smartphone te vinden. Weet je niet zo goed wat je nodig hebt? Wij voorzien je van deskundig advies. Ook helpen wij je desgewenst met het overzetten van je contacten en de overige instellingen van je nieuwe smartphone.

Nieuwe telefoons uit voorraad leverbaar

Het voordeel van een grote voorraad is dat je elke smartphone direct kunt bekijken. Wil je weten hoe een bepaalde telefoon in de hand ligt en of de schermgrootte je bevalt? Je hoeft geen plaatjes te bekijken, je kunt de mobiele telefoon zelf vasthouden en bekijken. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden van een bepaalde smartphone, dan staat een van onze deskundige medewerkers tot je beschikking om je vragen te beantwoorden. Wij zijn klantgericht, dus wij proberen je niet per se de duurste telefoon te verkopen als je deze misschien helemaal niet nodig hebt. Wij kijken wat je nodig hebt en proberen op basis daarvan de ideale smartphone voor je te vinden. Weet je al precies wat je nodig hebt, dan is de koop helemaal snel gesloten. Lever je daarbij je oude mobiele telefoon in, dan betaal je minder voor je nieuwe telefoon.

Een nieuwe telefoon met een sim only abonnement

Zoek je ook een geschikt abonnement bij je nieuwe telefoon? Als je bijvoorbeeld van plan bent meer te gaan internetten op je splinternieuwe telefoon, kan het handig zijn om een ruimer abonnement te nemen. Of je wilt bijvoorbeeld eindelijk gebruik gaan maken van 4G internet.

Bij GSM Team kan je een losse telefoon kopen, maar ook een telefoon in combinatie met een goedkoop sim only abonnement. Wij leveren abonnementen van alle grote Nederlandse providers. Indien gewenst geven wij je informatie over de verschillende abonnementen, zodat je bij je ideale telefoon abonnement uitkomt. Zaken als nummerbehoud en het overzetten van contacten kunnen wij ook voor je regelen. Je loopt zo de winkel uit met je nieuwe simkaart. Al onze telefoons zijn overigens simlockvrij, dus ze werken ook met abonnementen die je ergens anders afsluit.

Een nieuwe telefoon, met of zonder sim only abonnement, koop je voor een eerlijke prijs bij GSM Team! Wij zijn je graag van dienst in onze winkel in Enschede!

 

Jouw voordeel bij GSM Team

Bekijk hier jouw voordelen bij GSM Team

Beste deals

De beste telefoon deals vind je bij GSM Team.

Nieuwste smartphones

Koop bij ons de nieuwste smartphones direct uit voorraad.

Alle providers

Wij werken samen met alle telecomproviders, zodat jij genoeg keuze hebt.

Nieuw of verlengen

Je kunt een nieuw abonnement afsluiten, of een lopend abonnement verlengen.

2de hands telefoons

Verkoop je gebruikte toestel of koop er één met garantie.

Eigen reparatie dienst

Jouw smartphone wordt direct door ons gerepareerd. Ook zonder afspraak.**

Beste Service! En heel klantvriendelijk.

Gazal Dastgeer
Enschede
Wij repareren uw telefoon terwijl u wacht!
Openingstijden

Tijdelijk

ivm COVID-19

Maandag

10:00 - 18:00 uur

Dinsdag

10:00 - 18:00 uur

Woensdag

10:00 - 18:00 uur

Donderdag

10:00 - 18:00 uur

Vrijdag

10:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

Gesloten

Floresstraat 16a