Samsung reparatie Oldenzaal

Reparatie ome toon oldenzaalGSM Team: voor vakkundige reparatie van alle Samsung modellen

GSM Team maakt bij reparatie aan uw Samsung scherm uitsluitend gebruik van originele Samsung onderdelen, geleverd door Samsung Nederland. Wij vervangen dus niet alleen het glas, maar de complete display unit. Hierdoor komt uw Samsung terug in originele staat, en zult u geen verschil merken in werking van uw toestel.

Bij schade aan uw Samsung kunt u bij Kiosk Ome Toon in Oldenzaal terecht voor reparatie. Of het nu gaat om een kapot scherm of backcover, een defecte luidspreker, camera of waterschade, wij repareren de schade op een vakkundige manier. Is het glas van de Samsung beschadigd of reageert de Samsung niet meer goed op een aanraking of is het display defect? Hoogstwaarschijnlijk is de touchscreen functie of het LCD scherm defect. Problemen op de Samsung met volumetoetsen, mute-knop of hoofdtelefoonaansluiting wijzen er meestal op dat de flexkabel defect is. Wanneer de homeknop van de Samsung niet meer goed werkt, nauwelijks of slecht reageert, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk schade opgelopen aan de verbindingskabel van de knop.

Iedere zaterdag- en woensdagmiddag reparaties op locatie in Oldenzaal bij Kiosk Ome Toon.

Door onze jarenlange ervaring en vakkundige service tegen scherpe prijzen, bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw reparaties. Elke zaterdag- en woensdagmiddag is er een monteur aanwezig bij Kiosk Ome Toon om uw GSM te repareren. Of het nu gaat om de nieuwste iPhone, Samsung, Nokia iPad of Tablet, wij voeren de reparatie voor u uit terwijl u wacht. Hierdoor hoeft u uw smartphone niet lang te missen. Na elke reparatie geven wij een garantie van drie maanden op de vervangen onderdelen. Kunt u niet op zaterdag? U bent dan van harte welkom in onze winkel in Enschede aan de Floresstraat 16A.


Kiosk Ome Toon

Beukersmolen 43

7572 DD
Oldenzaal

tel: 0541 535 355

E-mail: info@gsmteam.nl

Wij repareren uw telefoon terwijl u wacht!
Openingstijden

Tijdelijk

ivm COVID-19

Maandag

10:00 - 18:00 uur

Dinsdag

10:00 - 18:00 uur

Woensdag

10:00 - 18:00 uur

Donderdag

10:00 - 18:00 uur

Vrijdag

10:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

Gesloten

Floresstraat 16a