3 maanden garantie
Persoonlijk advies
Klaar terwijl u wacht

GSM Team: voor vakkundige reparatie van de iPhone 6 of 6 Plus

Bij schade aan uw iPhone 6 of 6 Plus kunt u bij GSM Team in Enschede terecht voor reparatie. Of het nu gaat om een kapot scherm of backcover, een defecte luidspreker, camera of waterschade, wij repareren de schade op een vakkundige manier.De iPhone 6 of 6 Plus heeft een lijst indrukwekkende specificaties. Zo is bij de nieuwste versies van de telefoon de grootte van het scherm steeds belangrijker geworden. Ook is de camera verbetert. De meest voorkomende reparaties omvatten problemen met het scherm, camera en/of luidsprekerfunctie. Op het internet zijn veel reparatie instructies en handleidingen voor de iPhone 6 of 6 Plus te vinden. Wij raden u echter aan om pas zelf reparaties uit te voeren wanneer u de nodige ervaring hebt. De iPhone 5 kan namelijk onherstelbare schade oplopen wanneer een reparatie niet goed wordt uitgevoerd.

Reparatie

Is het glas van de iPhone 6 of 6 Plus beschadigd of reageert de iPhone 6 of 6 Plus niet meer goed op een aanraking of is het display defect? Hoogstwaarschijnlijk is de de touchscreen functie of het LCD scherm defect. Problemen op de iPhone 6 of 6 Plus met volumetoetsen, mute-knop of hoofdtelefoonaansluiting wijzen er meestal op dat de flexkabel defect is. Wanneer de homeknop van de iPhone 6 of 6 Plus niet meer goed werkt, nauwelijks of slecht reageert, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk schade opgelopen aan de verbindingskabel van de knop. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige service tegen scherpe prijzen, bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw reparaties. Of u nu weet welke reparatie uw iPhone 6 of 6 Plus nodig heeft, of niet heeft ontdekt welk onderdeel defect is, wij voeren de reparatie voor u uit. U hoeft uw iPhone 6 of 6 Plus overigens niet lang te missen. Wij voeren een reparatie namelijk veelal uit terwijl u wacht. Na elke reparatie geven wij bovendien een garantie van drie maanden op de vervangen onderdelen.

GSM Team Enschede is gevestigd in Enschede en richt zich voor de reparaties onder andere op de volgende plaatsen in Twente: Almelo, Borne, Delden, Denekamp, Deurningen, Enschede, Enter, Glanerbrug, Haaksbergen, Hengelo, Goor, Holten, Losser, Lonneker, Nijverdal, Oldenzaal, Ootmarsum, Rijssen, Rossum, Tubbergen, Vriezenveen en Wierden.

Wij repareren uw telefoon terwijl u wacht!
Openingstijden

Maandag

10:00 - 18:00 uur

Dinsdag

10:00 - 18:00 uur

Woensdag

10:00 - 18:00 uur

Donderdag

10:00 - 21:00 uur

Vrijdag

10:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

Gesloten

Floresstraat 16a