3 maanden garantie
Persoonlijk advies
Klaar terwijl u wacht

iPhone 5s reparatie, snel en weer zo goed als nieuw

De keuze om je iPhone 5s te laten repareren is vaak de beste optie die je hebt. Maar, dan wel onder de voorwaarde dat je dat laat uitvoeren door de juiste partij. En die partij ontdek je in ons: GSM Team. Als het aankomt op een iPhone 5s reparatie dan zorgen wij ervoor dat jij weer bellend de winkel uitloopt. Vrijwel alle reparaties kunnen we voor je verzorgen en als het nodig is kunnen we je helpen aan een nieuw toestel.

Je iPhone 5s repareren doen wij vakkundig terwijl jij erop wacht

Er zijn meer dan genoeg redenen die een iPhone 5s reparatie noodzakelijk maken. Misschien heb je je toestel laten vallen, misschien is de camera defect geraakt of doen de speakers het niet meer. Dit model iPhone is relatief nieuw, maar helaas ook oud genoeg om voor veel mensen buiten de garantie te vallen. De juiste keuze om kosten te besparen en om te blijven genieten van je fantastische telefoon is dan de keuze om je iPhone 5s te laten repareren.

Wij verzorgen jouw iPhone 5s reparatie terwijl jij geniet van een kopje koffie

Bij GSM Team begrijpen we heel goed dat je eigenlijk niet meer zonder je iPhone kan. Daarom ben je bij ons altijd welkom om binnen te wandelen. Een kopje koffie of thee is nooit teveel gevraagd. En wij kunnen vrijwel alles voor je aanpakken als het aankomt om je iPhone 5s te repareren. Eén ding is zeker, na de reparatie is je telefoon weer zo goed als nieuw. En dat voor een fractie van de kosten in vergelijking met de aanschaf van een nieuw toestel. Mocht een vervanging toch nodig blijken, dan kunnen we je gelijk helpen met de voor jou meest ideale oplossing.

Voor je iPhone 5s reparatie en nog veel meer

Je iPhone 5s repareren doen we snel en vakkundig. Maar als full service telecom bedrijf kunnen we nog veel meer voor je betekenen. Naast het uitvoeren van verschillende reparaties voor verschillende apparaten bieden we je onder andere het aanbod aan nieuwe en 2e-hands telefoons.

Je hebt dan natuurlijk de keuze uit een los toestel of een in combinatie met een abonnement. Je hebt bij ons alle keuze uit de verschillende providers en we helpen je graag in het maken van de juiste keuzes.

Of je nu op zoek bent naar een partner die je helpt met het repareren van je iPhone 5s of als je op zoek bent naar een nieuw toestel bij GSM Team ben je altijd aan het juiste adres.

Wij repareren uw telefoon terwijl u wacht!
Openingstijden

Maandag

10:00 - 18:00 uur

Dinsdag

10:00 - 18:00 uur

Woensdag

10:00 - 18:00 uur

Donderdag

10:00 - 21:00 uur

Vrijdag

10:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

Gesloten

Floresstraat 16a