3 maanden garantie
Persoonlijk advies
Klaar terwijl u wacht

iPhone 5 repareren, blijf direct genieten van je toestel

Als je iPone 5 defect is, is het repareren ervan vaak de beste optie. Waarom zou je veel geld uitgeven aan een nieuw toestel als je iPhone 5 eigenlijk nog heel lang meekan. Daarom bieden wij je bij GSM Team de mogelijkheid voor een iPhone 5 reparatie waar je letterlijk op kan wachten. Wij zorgen ervoor dat je toestel weer als nieuw is en dat voor een fractie van de kosten die je kwijt zou zijn bij de aanschaf van een nieuw toestel.

Het repareren van je iPhone 5 doen we terwijl jij erop wacht

Als jij je iPhone 5 wilt laten repareren dan wil je daar natuurlijk niet op wachten. Wij kan er tegenwoordig nog zonder zijn mobiel. Er zijn zeer veel mogelijkheden die wij je aanbieden als het aankomt op een iPhone 5 reparatie. Een greep aan wat wij je aanbieden:

  • Selfie camera
  • Ringtone geluid
  • Schermreparatie
  • En nog veel meer

In principe kunnen wij alles voor je aanpakken als het aankomt op het repareren van je iPhone 5. Een reparatie waar je op kan wachten, over het algemeen dan, gaat natuurlijk gepaard met een kopje koffie of thee. Mocht het dan toch blijken dat een iPhone 5 reparatie in jouw situatie geen soelaas blijkt te bieden, dan weten we je toch een goed alternatief te bieden.

iPhone 5 reparatie of toch een nieuwe

Iedereen heeft natuurlijk wensen als het aankomt op zijn/ haar mobiel. Daar is niks mis mee natuurlijk. Maar dat betekent wel dat wij als GSM Team je meer moeten bieden dan alleen de mogelijkheid om je iPhone 5 te repareren.

Gelukkig zijn we dan ook een full service telecom bedrijf. Wij staan voor je klaar met een zeer omvattende dienstverlening als het gaat om je mobiel. Ook verkopen wij nieuwe en 2e-hands toestellen en kunnen we je helpen met het afsluiten van een nieuw abonnement.

Wij doen veel meer dan alleen het repareren van je iPhone 5

GSM Team heet je van harte welkom bij ons in de winkel. Hier staan we voor je paraat om je te helpen met bijvoorbeeld het repareren van je iPhone 5 en nog veel meer. Wij bieden je zeer veel keuze als het gaat om telecom. Service is bij ons dan ook erg belangrijk. Wij staan altijd voor je klaar met raad en advies.

Als het aankomt op je mobiel dan zijn wij het one-stop adres voor jou. Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op.

Wij repareren uw telefoon terwijl u wacht!
Openingstijden

Maandag

10:00 - 18:00 uur

Dinsdag

10:00 - 18:00 uur

Woensdag

10:00 - 18:00 uur

Donderdag

10:00 - 21:00 uur

Vrijdag

10:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

Gesloten

Floresstraat 16a