3 maanden garantie
Persoonlijk advies
Klaar terwijl u wacht

iPad 4 repareren dat laat je doen door GSM Team

Is je iPad 4 kapot dan is een reparatie vaak de beste oplossing. Tenminste als je dat laat doen door een partner die niet alleen zorgt voor een vakkundige, maar ook een snelle reparatie. Die partner ontdek je in ons: GSM Team. Wij repareren je iPad 4 terwijl jij erop wacht en zorgen ervoor dat deze weer als nieuw is. Een veel goedkopere oplossing dan een nieuwe tablet aanschaffen. Echter als blijkt dat een iPad 4 reparatie niet meer mogelijk is, ook dan bieden we je een passende oplossing.

Een iPad 4 repareren doen we zeer snel

Wij begrijpen dat je iPad belangrijk voor je is. Voor veel mensen heeft de tablet de plek ingenomen van de traditionele computer. We hoeven jou niet uit te leggen hoe handig deze apparaten zijn en dat ze zelfs als onmisbaar gezien kunnen worden. Dat betekent dan ook dat wij je als we je iPad 4 repareren je veel mogelijkheden kunnen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een schermreparatie
  • Defecte knoppen repareren
  • Problemen met het geluid repareren
  • En nog veel meer

Daar komt bij dat wij jouw iPad 4 repareren terwijl jij erop wacht. Een kopje koffie of thee staat voor je klaar. Mocht het toch blijken dat de schade te groot is of de iPad 4 reparatie te kostelijk, ook dan weten we je meestal een passende oplossing te bieden.

Ook als een iPad 4 reparatie niet meer mogelijk is

Wij willen je natuurlijk alle mogelijkheid bieden om je iPad 4 te repareren. Maar als dit geen optie meer blijkt dan kunnen wij je als full service telecom bedrijf vaak een zeer goed alternatief bieden. In ieder geval mag je van ons altijd verwachten dat:

  • We je direct helpen
  • Je de beste deals geven
  • We voor je klaarstaan met persoonlijk advies

Al je telecom wensen waaronder het repareren van je iPad 4 kunnen  wij voor je vervullen.

Laat ons je iPad 4 repareren

Bij GSM Team vinden we niks mooiers dan onze klanten tevreden de deur uit zien te lopen. Wij zijn ook aanbieder van nieuwe en 2e-hands apparaten. Heb je liever een toestel met abonnement? Ook dat is geen probleem. Wij vertegenwoordigen alle providers en zijn in staat om samen met jou je ideale abonnement te vinden.

Welke wensen je ook hebt als het aankomt op je mobiel of tablet je vindt altijd een passend antwoord op je vraag bij ons. Loop dus binnen of neem contact op voor meer informatie.

Wij repareren uw telefoon terwijl u wacht!
Openingstijden

Maandag

10:00 - 18:00 uur

Dinsdag

10:00 - 18:00 uur

Woensdag

10:00 - 18:00 uur

Donderdag

10:00 - 21:00 uur

Vrijdag

10:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

Gesloten

Floresstraat 16a