iPad reparatie Oldenzaal

Reparatie ome toon oldenzaalGSM Team: voor vakkundige reparatie van de iPad

Bij schade aan uw iPad kunt u bij Kiosk Ome Toon in Oldenzaal terecht voor reparatie. Of het nu gaat om een kapot scherm of backcover, een defecte luidspreker, camera of waterschade, wij repareren de schade op een vakkundige manier.De iPad heeft een lijst indrukwekkende specificaties. Zo is bij de nieuwste versies van de telefoon de grootte van het scherm steeds belangrijker geworden. Ook is de camera verbeterd. De meest voorkomende reparaties omvatten problemen met het scherm, camera en/of luidsprekerfunctie. Op het internet zijn veel reparatie instructies en handleidingen voor de iPad te vinden. Wij raden u echter aan om pas zelf reparaties uit te voeren wanneer u de nodige ervaring hebt. De iPad kan namelijk onherstelbare schade oplopen wanneer een reparatie niet goed wordt uitgevoerd.

Iedere zaterdag- en woensdagmiddag reparaties op locatie in Oldenzaal bij Kiosk Ome Toon.

Door onze jarenlange ervaring en vakkundige service tegen scherpe prijzen, bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw reparaties. Elke zaterdag- en woensdagmiddag is er een monteur aanwezig bij Kiosk Ome Toon om uw iPad te repareren. Of het nu gaat om de nieuwste iPhone, Samsung, Nokia iPad of IPad, wij voeren de reparatie voor u uit terwijl u wacht. Hierdoor hoeft u uw iPad niet lang te missen. Na elke reparatie geven wij een garantie van drie maanden op de vervangen onderdelen.

Is het glas van de iPad beschadigd of reageert de iPad niet meer goed op een aanraking of is het display defect? Hoogstwaarschijnlijk is de touchscreen functie of het LCD scherm defect. Problemen op de iPad met volumetoetsen, mute-knop of hoofdtelefoonaansluiting wijzen er meestal op dat de flexkabel defect is. Wanneer de homeknop van de iPad niet meer goed werkt, nauwelijks of slecht reageert, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk schade opgelopen aan de verbindingskabel van de knop. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige service tegen scherpe prijzen, bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw reparaties. Of u nu weet welke reparatie uw IPad nodig heeft, of niet heeft ontdekt welk onderdeel defect is, wij voeren de reparatie voor u uit. U hoeft uw iPad overigens niet lang te missen. Wij voeren een reparatie namelijk veelal uit terwijl u wacht. Na elke reparatie geven wij bovendien een garantie van drie maanden op de vervangen onderdelen. Kunt u niet op zaterdag of woensdag? U bent dan van harte welkom in onze winkel in Enschede aan de Floresstraat 16A.


Kiosk Ome Toon

Beukersmolen 43

7572 DD
Oldenzaal

tel: 0541 535 355

E-mail: info@gsmteam.nl

Wij repareren uw telefoon terwijl u wacht!
Openingstijden

Tijdelijk

ivm COVID-19

Maandag

10:00 - 18:00 uur

Dinsdag

10:00 - 18:00 uur

Woensdag

10:00 - 18:00 uur

Donderdag

10:00 - 18:00 uur

Vrijdag

10:00 - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

Gesloten

Floresstraat 16a